Lær af de professionelle aktører

Bankinvest Globalt Forbrug kan det, alle aktieinvestorer drømmer om. Give højt afkast med lav risiko. Få hemmeligheden bag, og brug rådene til din egen strategi.

INVESTERING

På det danske marked for investeringforeninger er det svært at se bort fra investeringsforeningen Bankinvest Globalt Forbrug. Det er den eneste af sin art, og fra hovedsædet på Østerbro har teamet bag vist stor styrke, hvilket blandt andet har givet dem Dansk Aktionærforenings titel som den bedste afdeling i kategorien aktier med lav ­risiko–fireåritræk.

Set over 10 år har afdelingen leveret et årligt gennemsnitligt afkast på 9,8 procent med en risiko, der er målt som standardafvigelsen i forhold til kursen på 14,4. Til sammen­ligning har Skagen Kon-Tiki med det højeste afkast de sidste 10 år på 17,6 procent årligt en højere risiko på 24,35 ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.  

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display