Konverter topskat til pengestrøm fra tysk vindenergi

Med investeringsnyheden Obton Vindenergi Ventos får du med en 10% ejerandel et skattefradrag i 2016 på 598.000 kr., som medfinansierer indskuddet på 1.475.000 kr. Samlet opnår du - ud over tilbagebetalingen af indskuddet - en solid opsparing på 2.375.587 kr.

Annonce

INVESTERING

Obton Vindenergi Ventos er baseret på indtjeningen fra en helt ny, landbaseret vindmølle på 2,75 MW fra den velrenommerede, amerikanske producent General Electric. Møllen, der repræsenterer markedets stærkeste teknologi, er placeret 100 km nordvest for den tyske storby Frankfurt og har en imponerende totalhøjde på 199 meter, hvilket sikrer stabile vindforhold.

Projektets gode likviditet betyder, at første udlodning (93.125 kr.) allerede falder i 2018, og efter kun ni år, er hele den investerede kapital tilbagebetalt.

Obton Vindenergi Ventos udmærker sig ved et særdeles gunstigt forhold mellem afkast og risiko, fordi:

  • det modtager en statsgaranteret el-afregningspris i 20 år, baseret på pålidelige tyske tariffer.

  • produktionsbudgettet er baseret på tre uvildige vindrapporter, som er validerede af danske EMD samt vinddata fra 10 omkringliggende møllers realiserede produktion.

  • det indeholder en 20 års fuldservice-aftale med producenten General Electric, der forestår overvågning og dækker omkostninger til vedligeholdelse og tabt produktion, hvis møllen i en periode ikke er driftsklar.

  • det er finansieret igennem en tysk bank med fast, lav rente i hele lånets løbetid, og långiver har ikke sikkerhed i den enkelte investor (ingen solidarisk hæftelse).

Du kan lære mere om projektet og dine afkastmuligheder ved at bestille gratis materiale her

Tags

Anbefalede artikler