Kom på aktieskole hos eliten

Michael Voss blev i 2013 kåret til verdens bedste kapitalforvalter. Her scorede han i sin investeringsforening Fundamental invest et afkast på mere end 78 procent, selv om han blot har halvanden medarbejder og en kat på kontoret. Kom med på skolebænken i hans investeringsforening og kopier hans succes.

INVESTERING

I et anonymt erhvervsområde i Vedbæk findes en investeringssucces. Den er bygget på et opgør med en hel række vedtagne sandheder om aktier – og en grå kat med rødt halsbånd.

Bag succesen står Michael Voss. I det, der ligner et ordinært parcelhus i to etager, bestyrer han midlerne i investerings­foreningen Fundamental Invest, der har givet et afkast på godt 78 procent fra december 2012 til november 2013. Det er med afstand det højeste afkast blandt de cirka 7.000 danske og internationale foreninger og fonde til salg i Danmark. Den næstbedste havde pr. 1. december 2013 præsteret et afkast på knap 65 procent.

Det solide afkast er kommet i hus udelukkende ved investering i danske aktier. Selv om det strider mod enhver teori om at sprede risikoen, så ser Michael Voss anderledes på risiko end mange andre.»Risiko er jo enkelt. For mig er det investering i noget, man ikke ved noget om, og som man ikke har undersøgt ordentligt,« siger han ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler