Karsten Ree undskylder overfor investorer

Rigmand investerede i Amagerbanken med følelserne og på grund af tiltro til ledelsen. Han beklager, at han tog andre med i faldet.

INVESTERING

Selv har Karsten Ree muligvis mistet de 800 millioner kroner, han har købt Amagerbank-aktier for, men det er ikke kun hans eget tab, rigmanden tænker på efter Amagerbankens krak.

Det skriver DR Nyheder.

På et informationsmøde om Amagerbanken tirsdag, gav han en undskyldning til alle de små aktionærer, der er blevet trukket med i Amagerbankens fald.

“Jeg vil gerne undskylde og beklage min entre i banken og de konsekvenser, det har haft for jer alle sammen. Jeg tror, I havde set mig som en fanebærer.”

Hans egen millioninvestering var drevet af følelser og en stor tiltro til den tidligere ledelse, siger Karsten Ree.

Tiltroen er blevet erstattet af helt andre følelser. I dag kalder han Amagerbankens tidligere ledelse “inkompetent og uærlig”.

“Jeg føler mig ført bag lyset,” siger han til DR Nyheder.

I et forsøg på at redde den nu krakkede Amagerbanken redningsforsøg måtte Karsten Ree to gange til lommerne. Derfor står han i dag til at miste de 800 millioner kroner han købte Amagerbank-aktier for.

Karsten Ree vil dog i følge DR Nyheder vente og se, hvad der kommer frem af oplysninger omkring Amagerbanken. Først da vil han afgøre om der eventuelt skal anlægges sag mod banken

Tags

Cxense Display