Kæmpe tab kan give gevinst

Større problemer end ventet og nye milliardtab. Det er, hvad du skal håbe på, hvis du investerer i Alm. Brands aktier. Et kollaps af banken kan tredoble aktiekursen.

INVESTERING

Det er på mange måder en usædvanlig situation, som Alm. Brands ­aktionærer befinder sig i.Dehar købt sig ind i et selskab, der driver forsikrings-, pensions- og bankvirksomhed, hvor gode nyheder fra bankens drift sender hele selskabets aktiekurs ned, mens kritiske spekulationer om bankens overlevelsesmuligheder og nedskrivninger sender den op. De aparte konsekvenser for aktiekursen giver en højrisikabel investering for nye investorer, der kan finde forklaringen på de omvendte mekanismer i sel-skabets ejerstruktur.

Med en position på over 50 procent af aktierne sidder Alm. Brand af 1792 fmba-fonden egenrådigt på magten. Fondens intention har gennem de seneste års problemer været at lade Alm. Brand overleve i sin nuværende form ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler