INDIEN - klar til reformer og vækst

Væksten og aktiekurserne i Indien har været nede i en bølgedal de seneste år, men verdens største kapitalforvalter har lyse forventninger til fremtiden.

INVESTERING

Hver eneste måned vokser Indiens befolkning med 1 million mennesker. Det har en række praktiske konsekvenser, og en af dem angår folkestyret: Når der er valg, er en pæn del af vælgerne førstegangsvælgere, og det gør det svært at forudsige, hvordan indisk politik udvikler sig.

»Derfor er finansmarkederne nervøse op til de nationale valg,« fortæller Andrew Swan, der er ekspert i emerging markets hos kapitalforvalteren BlackRock.

Den situation står man i nu, fordi der er valg inden udgangen af maj i år. Men Andrew Swan mener, at udsigterne tegner lovende, og at Indien lige nu er en af de bedste investeringscases blandt emerging markets ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags