Har du fuldt overblik over, hvad din bank koster dig?

Annonce

INVESTERING

Før du investerer 2,5 mio. kroner eller mere igennem din bank, bør du undersøge, hvordan de arbejder.

Denne rapport går i dybden med netop dette, og du kan bl.a. læse om:

  • Hvorfor bankrådgiveres mangel på specialisering kan være skidt for din portefølje
  • Årsagen til, at bankerne kan være uklare omkring deres gebyrer og omkostninger
  • Hvorfor bankernes kortsigtede fokus kan modarbejde, at du opnår dine langsigtede investeringsmålsætninger


Download hele rapporten her!

Hvem er vi?
Fisher Investments Norden er den danske filial af Fisher Investments Europe Limited1, der er en del af den globale Fisher organisation, som forvalter aktiver for mere end 472 milliarder på verdensplan2. Moderselskabet , Fisher Investments, blev grundlagt i 1979 og er et globalt kapitalforvaltningsfirma, der i dag er en af verdens 500 største kapitalforvaltere3. Fisher Investments Europe sætter en ære i at hjælpe kunderne bedst muligt, så de kan nå deres finansielle mål ved hjælp af proaktiv og høj personlig service, samt global porteføljeforvaltning.

Investering i aktiemarkedet involverer risiko for tab og der er ingen garanti for, at man får den investerede kapital tilbage, hverken helt eller delvist. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

1 Fisher Investments Europe Limited (selskabsnr. 3850593) er autoriseret og reguleret af UK Financial Conduct Authority (FCA-nr. 191609) og har vedtægtsmæssig adresse på: 2nd Floor, 6-10 Whitfield Street, London, W1T 2RE, Storbritannien.

2 Pr. 30 September 2016.

3 Kilde: The 500 Largest Asset Managers: P&I/Towers Watson Global 500 Research and Ranking, Year End 2014. Towers Watson, 2 November 2015.

Tags

Anbefalede artikler