Har du overvejet at investere i en lejlighed i København eller Aarhus?

Her er et godt investeringstip, der giver dig adgang til mere end 300 lejligheder i København og Aarhus, samtidig med at du forrenter dit indskud med 9 pct. om året. Afkastet er stabilt, fordi det alene er baseret på lejeindtægterne fra en portefølje med flere velbeliggende boligejendomme.

Annonce

INVESTERING

Bestil materiale

Når du investerer i Koncentons nye ejendomsprojekt, Metropol Ejendomme II, forrenter du ikke alene dit indskud med 9 pct. om året – du får også anvisningsret til mere end 300 lejligheder med populære beliggenheder i København og Aarhus.

Investeringen, der starter ved 750.000 kr., kan således foretages som et alternativ til at købe lejlighed – f.eks. hvis du overvejer et forældrekøb eller selv ønsker at flytte i en lejlighed i byen. Ejendomsporteføljen består nemlig af såvel familieboliger med 2, 3 og 4 værelser som studie/ungdomsboliger med eget køkken, bad og toilet.

Få materiale om projektet og de indkøbte ejendomme her

Samtidig med, at du kan skyde genvej til din ønskebolig forrenter du altså – over en 10-årig periode – din investering med 9 pct. om året. Heraf udbetales 4 pct. som faste, årlige aktieudbytter, mens de resterende 5 pct. opspares i form af afdrag på realkreditlånet i projektet.

 Det forventede årlige afkast på 9 pct. er uden indregnede værdistigninger. Det vil sige, at en værdistigning på ejendommene vil øge afkastet i projektet. Stiger ejendomsværdien eksempelvis med to pct. p.a. bliver det årlige afkast over en 10-årig periode i stedet 12,44 pct. 

Resumé af dine fordele som investor

  • Du undgår besvær med indkøb, udlejning, vedligehold og administration
  • Du opnår et gns. årligt afkast på 9 pct. - heraf årlige udbytter på 4 pct.
  • Du får anvisningsret til over 300 lejligheder i København og Aarhus
  • Du investerer i et afprøvet og succesfuldt koncept med god historik
  • Du spreder din investering på flere ejendomme og minimerer risici
  • Du har en struktureret exit-mulighed allerede efter projektets 5. år
  • Du kan investere fra 750.000 kr. i projektet

Klik her og modtag materiale

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display