Han forudsiger kurserne med grafer

Magi eller humburg? Teknisk analyse af aktier, valuta og andre aktiver har til enhver tid været lidt kontroversielt. Den private investor Simon Kjær er en af tilhængerne. Han mener, at man kan forudsige fremtidens kursudvikling alene ved at se på tidligere mønstre i kurserne. Mød ham, læs hvad profferne siger - og lær at anvende de vigtigste værktøjer i teknisk analyse.

INVESTERING

Mindst en gang om ugen hiver Simon Kjær en bunke grafer frem på sin computer for at evaluere sine investeringer. Han handler med valuta og bruger kun teknisk analyse til at beslutte sig for, hvad han vil investere i, og hvad han vil holde sig fra. Simon Kjær begyndte med teknisk analyse i 2013, og han fortæller, at det første år er gået over al forventning.

»Over det første år lavede jeg et afkast på 127 procent, hvilket jeg er både stolt af og tilfreds med. I begyndelsen brugte jeg mere tid på det og kunne sommetider lave op mod 10 handler om dagen, men i dag har jeg både studie og job, som jeg bruger meget tid på,« forklarer han.

Simon Kjær er langt fra den eneste dansker, som har taget teknisk analyse til sig. John Stihøj ejer Aktieinfo, som blandt andet sælger tekniske analyser, og han har oplevet en stigende interesse for at investere ved hjælp af visuelle mønstre ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler