Filippinerne er en investering værd

Den filippinske økonomi nyder godt af et enormt antal migranter samt en veludviklet serviceindustri, der samlet set giver en vis sikkerhed - også for dig som aktieinvestor.

INVESTERING

Der bor op imod 90 millioner mennesker i Filippinerne, men dertil kommer yderligere omkring 9 millioner filippinere, der er bosat og arbejder i andre lande, blandt andet som vi kender det fra au pair piger i Danmark.

Mange af disse migranter forsørger deres familie i hjemlandet, og de mange migranter er en af grundene til, at Andrew Swan, ekspert i emerging markets hos BlackRock, lige nu anbefaler Filippinerne som et land, det er værd at investere i.

Væksten i Filippinerne har ikke synet af meget ved siden af det, man har set i de omkringliggende asiatiske lande. Men lige nu, hvor man bekymrer sig for, hvilken effekt eventuelle rentestigninger vil få på emerging markets, synes Filippinerne at være det sikre valg – netop på grund af den stabile indkomst, der kommer fra migranterne ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags