Er opsvinget slut, og hvad er dit bedste alternativ til de dyre aktier?

Annonce

INVESTERING

Download e-bogen her

Oddsene for at opnå høje afkast på aktiemarkedet er dårlige lige nu. Foruden en faretruende handelskrig mellem USA og Kina samt en penibel situationen mellem Donald Trump og Ruslands præsident Putin, er prisen på aktier nu dobbelt så høj som gennemsnitligt (målt på price/earning).


Ingen siger det bedre end investorikonet Warren Buffett, der i sit seneste nyhedsbrev skriver: ”The light can go at any time from green to red without pausing at yellow”.

Investerer du med fornuften?

Jo bedre odds for et højt afkast, desto mere bør du satse. Det siger sig selv, men kan vi bruge historien til noget? Det korte svar er ja. Køber man historisk set aktier i de 20 pct. billigste perioder har afkastet gennemsnitligt været på over 11 pct. Omvendt har afkastet i de 20 pct. dyreste perioder kun været på 2 pct. Det er tankevækkende.

Skab overblik i ny e-bog

I min nye e-bog får du et godt overblik over markedet og dine muligheder som privat investor, herunder tips til fem konkrete aktivklasser, som kan afværge tab og generere stabile cash flows – også når aktie- og obligationsmarkederne falder.

DOWNLOAD E-BOGEN

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display