Endelig lidt succes i aktiespillet

I sidste uge satsede vi på Genmab, og det viste sig at være et godt sats.

INVESTERING

Så lykkedes det endelig at gøre en givtig investering på kort sigt.

I sidste uge solgte vi ud af forskellige tabsgivende bankaktier og købte biotekaktien Genmab. Det er en risikofyldt aktie, der gav bonus med en stigning på 10 procent i dag, den 9. december. Vi beholder aktien lidt endnu, da der godt kan komme yderligere interesse fra især udlandet de kommende dage.

Kræftmiddel virker

Årsagen til stigningen er, at Genmab har offentliggjort nye positive data med sit middel mod blodkræft, Arzerra – tidligere kaldet Ofatumumab. Arzerra har vist sig effektivt hos patienter, der tidligere har været behandlet med andre kræftmidler uden held.

Anbefaling i bladet
I januar vil Genmab indgive ansøgning om markedsføring, og da midlet har fået lovning på særlig hurtig behandling af ansøgningen hos de amerikanske sundhedsmyndigheder, forventes det, at lægemidlet kan blive produceret og solgt allerede i andet halvår af 2009.
Penge og Privatøkonomi har i sit januarnummer, der udkommer i denne uge, en analyse af aktien og en langsigtet købsanbefaling.

Vestas klar til salg
Vi har sat vores Vestas-aktier til salg til en limitkurs på 300. Den er ganske tæt på denne kurs, så en enkelt dag med lidt medvind, og vi kan score en gevinst på knap 20 procent. Nu begynder det at blive lidt sjovere at spille aktiespil.

Tags

Anbefalede artikler