En chef til forskel

Det danske C20-indeks er mere end firdoblet siden 1997. Men den store stigning dækker over enorme forskelle fra selskab til selskab og ikke mindst fra topchef til topchef.

INVESTERING

Novo-topchef Lars Rebien Sørensen var ifølge Mandag Morgen den tredjebedste leder i Danmark i 2012. Nederst på listen lå Ditlev Engel. Vestas-chefen måtte tage til takke med en sidsteplads blandt de 100 udvalgte ledere.

Samme tendens spores også i Penge & Privatøkonomis analyse af, hvordan de 19 topchefer har præsteret i deres respektive selskaber, siden de hver især tiltrådte som chef. De fleste selskaber, blandt andre Lars Rebien Sørensens, har klaret sig bedre end det generelle C20-indeks, mens andre, herunder Vestas med Ditlev Engel i spidsen, har klaret sig dårligere i løbet af den nuværende chefs regeringsperiode ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

 

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display