Elmarkedet kan give 10-20% om året

Obton El Invest giver nu mindre og mellemstore investorer mulighed for at få del i det høje afkast på elmarkedet. Målet er 10-20% afkast.

INVESTERING

De seneste årtier er elmarkedet blevet liberaliseret og har kastet store afkast af sig til de dygtigste investorer. Handel med elektricitet er blevet big business med milliarder i omløb. Tag bare danskeren Henrik Lind, der endnu ikke er fyldt 40 år, men kan skrive milliardær på visitkortet som hovedejer af Danske Commodities, der bl.a. handler med el.

Hidtil har handel med el været forbeholdt de største og mest kapitalstærke investorer, men nu giver det aarhusianske firma Obton A/S mindre og mellemstore investorer mulighed for at få del i afkastet på det nordeuropæiske elmarked via investeringsselskabet Obton El Invest.

Målet er et årligt afkast til investorerne på 10-20%, og de seneste 4 års afkast understøtter denne ambition. Det drevne investeringsteam, der skal forvalte pengene i Obton El Invest, har siden opstart i 2010 hentet et samlet afkast på næsten 50 procent efter omkostninger med deres investeringsstrategi.

Godt supplement til aktier
En af styrkerne ved elmarkedet er, at det har en lav korrelation med aktiemarkedet. Det vil sige at du godt kan tjene penge på el, selv om aktiemarkedet fx falder. Yderligere har elmarkedet ifølge Obton A/S en lav konjunkturfølsomhed. Obton A/S investerer selv 5 mio. kroner i Obton El Invest, mens investorer -
private såvel som selskaber - som minimum skal indskyde 400.000 kroner.

Har investering i elmarkedet fanget din interesse, så læs meget mere om Obton El Invest her.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display