Ekspertråd til porteføljen

Private investorer begår ofte flere fejl, når de bygger deres portefølje op. Skagen Fondene har set tre af slagsen igennem, og formuerådgiverne kommer her med deres bud på, hvordan de tre investorer kan optimere deres investeringer.

INVESTERING

Satser på danske aktier
Kenneth Overgaard Jeppesen har en finansiel uddannelse, men bruger den i dag kun på hobbyplan til at pleje sin egen portefølje - primært pensionen.

Med en uddannelse som cand.merc. i finansiering har det været naturligt for Kenneth Overgaard Jeppesen at investere sin egen opsparing. Pensionsopsparingen fra arbejdet står pensions­selskabet for, mens han selv investerer sin ratepension i aktier i store, danske virksomheder. Han har dog ingen ambitioner om at slå markedet.

»Overordnet set tror jeg på, at al tilgængelig information er indarbejdet i de nuværende aktiekurser, og at store, professionelle investorer og handelsrobotter helt fjerner eller minimerer muligheden for store og gentagne kortsigtede gevinster,« forklarer han ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags