E-guide: Kan du (også) få mere ud af din skat?

Har du en personlig indkomst på over 750.000 kr., kan du gennem din topskat investere i solenergi. Dermed kan en del af din skattebetaling omdannes til ekstra indtægter og en privat opsparing. Denne mulighed beskrives i guiden ”Hvad er et sol-K/S”.

Annonce

INVESTERING

Ja tak, send gratis E-guide

Investering i solenergi rummer et fordelagtigt skattefradrag, som medfinansierer investors indskud. Det skyldes, at solcelleparker kan afskrives med hele 25 procent. Derudover finansieres en solcellepark typisk med 75 procent fremmedkapital i form af et banklån.

Fordelen for dig, som investor er, at du kan afskrive hele solcelleparkens anskaffelsessum – dvs. også de 75 procent, der er finansieret af banken. Det er til trods for, at du ikke hæfter for lånet, da banken alene har sikkerhed i solcelleparken – og ikke i dig som investor.

Obton, som er Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi med over 300 solcelleparker under administration, har allerede hjulpet mere end 1.500 danskere med at optimere deres skat og indtægter gennem investering i grøn energi.

I samarbejde med revisionsfirmaet BDO og advokatkontoret Innova har Obton udarbejdet E-guiden "Hvad er et sol-K/S?". Den er let læst og giver god indsigt i en attraktiv investeringsmulighed med et indbygget skattefradrag, som gør det muligt at konvertere topskat til stabile, løbende indtægter fra solcelleparker.

Lær mere ved at bestille den gratis E-guide her

Tags

Anbefalede artikler