Den mest danske af alle aktier

Matas lever og ånder med de danske forbrugere som få andre aktier, og desværre er det ikke ubetinget positivt for de klassiske striber.

INVESTERING

Er du sådan indrettet, at du ikke bryder dig om alle de registreringer af dit liv og færden, der er fulgt med den digitale tidsalder, så er her et godt råd: lad være at få dig et Matas-kort.

Du ved naturligvis godt, at butikker ikke giver dig rabatkortet for dine blå øjnes skyld. Typisk vil de gerne sende dig nogle mails med tilbud inden for den slags produkter, de kan se, du køber. Men Matas går et skridt videre. Her kan ekspedienten mere generelt se på sin skærm, hvilken type kunde du er. Om du kommer ofte eller sjældent, om du køber lidt eller meget og så videre. På den måde kan ekspedienten vurdere, hvordan hun skal håndtere dig for at få dig til at købe mere ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler