Den gode, den onde & den grusomme

Ejendomsselskaberne fik tæsk under finanskrisen. Men det er på tide at se på branchen med nye øjne, for handelspriserne på erhvervs- og boligejendomme er forholdsvis attraktive. Udlejningsejendomme bliver handlet til priser, der giver investorer et afkast på 5-6 procent, hvilket især pensionskasserne udnytter. I øjeblikket er der 18 ejendomsselskaber på Københavns Fondsbørs, og Penge & Privatøkonomi viser her de tre mest interessante aktier med forskellig grad af risiko.

INVESTERING

Jeudans aktiekurs er faldet med cirka 50 procent siden toppen under de euforiske dage på det københavnske ejendomsmarked i 2006, men ikke desto mindre har ejendomsselskabet været en fremragende investering for de langsigtede investorer.

Indrømmet - aktien er kedelig, men Jeudan har leveret et årligt afkast på 14 procent inklusiv udbytte over de seneste 10 år. I samme periode har det brede danske aktiemarked målt på Copenhagen Benchmark inklusiv udbytte leveret et årligt afkast på 7,5 procent.

Jeudan tjener primært sine penge gennem investering i københavnske
udlejningsejendomme til erhverv og bolig ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display