Den, der lever stille - handles billigt

Ganske ubemærket lever Migatronic på børsen. Så ubemærket at den bliver handlet væsentligt billigere, end hvad den rimeligt set burde. Det giver gode køb for dem, som kigger i svejseproducentens retning.

INVESTERING

Du finder ikke en analytiker, så langt øjet rækker fra hovedkontoret i Fjerritslev. De store investeringsforeninger skænker ikke selskabet en tanke, når porteføljer skal sammensættes. Og virksomhedens Facebook-side har lige så mange likes som en blot moderat overfyldt folkeskoleklasse. En af børsens allermindste spillere i form af Migatronic lever det stille liv – og det er med til at holde prisen nede og åbner for attraktive køb netop nu.

Migatronic er en klassisk produktionsvirksomhed, som i nu 43 år har lavet svejsemaskiner. Med en markedsværdi på 58 millioner kroner handles den i øjeblikket til under halvdelen af egenkapitalen. Sammenligner du den med en anden dansk produktionsvirksomhed, æggebakkeproducenten Brdr. Hartmann, handles den tre gange dyrere til 1,5 gange egenkapitalen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display