De har scoret 245 procent på obligationer

Mange investorer finder obligationer gabende kedelige - og er du en af dem, så læs her: Siden opstarten i 2005 har Danske Invests særlige hedgefond med obligationer scoret et imponerende afkast på 245 procent. Kom med bag kulisserne i en forbløffende investeringssucces, som du også kan blive en del af.

INVESTERING

Hedgefonde fik tildelt en af skurkerollerne i historien om finans­krisen. For deres komplicerede investeringer og rige kunder gjorde dem til en af de naturlige syndebukke, da skylden skulle placeres. Men hedgefonde er ikke udelukkende af det onde, og for nogle investorer har de været en god investering. Hedgefonden Danske Invest Hedge Obligationer, der blev grundlagt i 2005, har efter omkostninger skabt et afkast på 245 procent indtil nu, og det svarer til et gennemsnitligt afkast på knap 14 procent om året – endda på obligationer, som mange forbinder med lave afkast og forsigtighed, grænsende til det kedsommelige.

En hedgefond adskiller sig fra almindelige investeringsfonde ved, at den typisk har flere forskellige investeringer på en gang – kendt som strategier. Danske Invest Hedge Obligationer har op mod 40, og det stiller store krav til de fire mænd, som driver fonden. De skal nemlig selv få gode idéer til, hvordan de skal sammensætte investeringer, så de kan tjene penge til deres investorer ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler