Danske apps på digital rejse til udlandet

It-virksomheden Trifork er markedsledende i produktionen af mobiltelefon applikationer til banker. Nu er den første internationale ordre landet - det kan give stor global vækst.

INVESTERING

Hvis du kan tjekke din saldo, overføre penge og finde den nærmeste hæveautomat på din mobil­telefon, bør du sende en tak til Trifork. Bruger du ikke bankernes såkaldte apps, udgør du en del af det potentiale, der venter den lille danske it-virksomhed. Selskabet står nemlig bag den teknologiske platform, de fleste danske banker anvender til de mobile apps. Den første løsning blev lavet til Danske Bank. Siden er den blevet downloadet mere end 335.000 gange, og ikonet på diverse smartphones bliver dagligt brugt af over 50.000 kunder. Programmet har fået flere hædersbeviser og har givet Trifork markedslederrollen. Danmark er erobret. Nu skal resten af verden det samme ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler