Byg den perfekte portefølje

Når du sammensætter en portefølje, er der nogle byggesten, som skal være i orden. For eksempel din strategi og sammensætning af aktiver - en ekspert har set på to private investorers porteføljer: En erfaren- og en ny investor. Se, hvilke råd de får med på vejen. Måske kan du også lære noget selv?

INVESTERING

Som privat investor er der mange ting, du skal tænke på i forhold til din portefølje. Du skal lægge en investeringsstrategi, og du skal finde ud af, hvordan du vil fordele dine investeringer i aktier, obligationer og andre typer af aktiver. Samtidig skal det også give mening i forhold til din øvrige økonomi. Formueforvalteren Formuepleje har gennemgået to private investorers investeringer, og senior formue­rådgiver Kim Hoberg Nielsen har set særligt på tre ting:

  1. Investeringsstrategi
  2. Investeringssammensætning
  3. Øvrig økonomi

Den første investor er Michael Olesen, der er civil­ingeniør og professionel danser. Han har investeret, siden han var 23 år, og i dag investerer han som 31årig både sine frie midler og sin pensionsopsparing selv ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler