Aktier: Schouw & Co. er en stærk valueaktie

Schouw & Co. er et af de sidste konglomerater på det danske aktiemarked. Men med fremgang i alle selskaberne er det en af de stærkeste valueaktier på børsen.

INVESTERING


Schouw & Co. er et af de sidste konglomerater på det danske aktiemarked. Men ledelsen formår at styre porteføljeselskaberne som en dygtig kapitalfond. Med en børskurs på 0,6 gange indre værdi og fremgang i alle selskaberne, som bl.a. tæller Biomar og Fibertex, er det en af de stærkeste valueaktier på børsen.

Koncernen har gennem en årrække præsteret solide resultater, også selvom finanskrisen har ramt flere af de mere konjunkturfølsomme datterselskaber. De seneste kvartalsregnskaber viser, at koncernen igen er gået i offensiven med nye, større investeringer. Blandt andet med udvidelse af produktionskapaciteten i datterselskabet Fibertex og geografisk markedsekspansion i datterselskabet Grene.

Smertensbørnene er datterselskabet Martin Gruppen, der er verdens største producent af arkitektonisk lys og en ejerandel på to procent af aktiekapitalen i Vestas.

Se den aktuelle kurs og nyheder for Schouw & Co
Schouw & Co’s hjemmeside
Læs den fulde version af artiklen (du skal være logget ind som abonnent)

 

Tags