5 danske superfonde når du investerer i udenlandske aktier

Den kloge investor har også udenlandske aktier i sin portefølje - og du investerer nemmest i udlandet via fonde. Vi kårer de fem bedste.

INVESTERING

Udenlandske aktier er et must, hvis du vil have stor spredning af risiko i dine investeringer, men det kræver indsigt at investere direkte i udenlandske enkeltaktier. Et oplagt alternativ er derfor de mange danske fonde, der gør sig i udenlandske aktier – men hvilken fond skal du vælge?

Vi har sammen med analysefirmaet Morningstar udvalgt de fem bedste fonde målt over de seneste fem år. I den periode har de klaret sig fænomenalt godt målt på både afkast og risiko. Det er nemlig ikke nok at se på afkast, hvis risikoen, målt på udsving i kursen, vokser op i skyerne. Og derfor er det heller ikke fonden med størst afkast, der er løbet med førstepladsen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler