Boliginvestering med årligt afkast på 10,45%

Annonce

INVESTERING

Med aktieprojektet Koncenton Høje Taastrup C kan du med et indskud fra 1,5 mio. kr. blive medejer af en stor boligejendom med 145 nye lejligheder - kun 13 minutter fra Indre København. Du opnår et gns. afkast på 10,45% om året, hvoraf der udbetales årlige aktieudbytter på gns. 5,33% over den 10-årige budgetperiode.

Download prospektet her

 

Boliger til den brede lejermasse 
Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og består af tre bygningskroppe med i alt 145 lejligheder, der opføres af Raundahl & Moesby. Byggeriet påbegyndes i 3. kvartal 2019, og boligerne udlejes i etaper fra ultimo 2020 i takt med, at de står færdige. Der er primært tale om to-, tre- og fireværelses lejligheder på 42 til 107 m2, som alle er med veldisponerede planløsninger, store vinduespartier og enten altaner eller terrasser.

Både indretningen og et overkommeligt huslejeniveu sikrer, at boligerne henvender sig til den bredest mulige lejermasse. Det kan være både enlige, par, børnefamilier og seniorer. Dermed er risikoen for tomgang minimal.

Se plantegninger, beboerprofiler og huslejer i prospektet

 

Hvorfor investere i en boligejendom i Høje Taastrup C?
Ifølge Danmarks Statistik vil indbyggertallet i Høje Taastrup vokse med hele 12% inden for ca. 10 år. Det er der flere årsager til. En af dem er, at der er et meget hurtigt voksende erhvervsliv, hvilket tilstrømningen af en række store virksomheder som fx Orbicon, DSV, DISA, Global Connect, Atea, Nordea, Danske Bank og Alka understreger.

Alene fra 2010 til 2017 blev der skabt hele 9.000 nye arbejdspladser i kommunen. Det svarer til en af de absolut højeste vækstrater på landsplan, og i 2018 blev Høje Taastrup Kommune da også kåret til Sjællands mest erhvervsvenlige af Dansk Industri.

Derudover er byens infrastruktur ideel med kun 13 minutter til indre København i tog og få minutter til Holbækmotorvejen i bil. De overkommelige boligpriser og muligheden for at få mere plads og luft får særligt mange Københavnske børnefamilier til at flytte til byen. Høje Taastrup Kommune er nemlig en af de grønneste i Københavnsområdet, idet 2/3 af arealet udgøres af skov, eng, mark og søer.

 

Ejendommen er købt godt ind
Der er indhentet en uafhængig mæglervurdering, der bekræfter, at ejendommen er købt ind til en ganske fornuftig pris. I denne vurderes det, at ejendommen i det aktuelle marked har en værdi på 349,7 mio. kr. Det er 59,7 mio. kr. mere end indkøbsprisen, der lød på 290 mio. kr.

 

Projektet i korte træk

  • Gns. afkast på 10,45% p.a. (uden indregning af værdistigning)
  • Løbende udbytter på gns. 5,33% om året
  • Høj rentesikkerhed pga. finansieringsdel med fast rente og afdrag på lån
  • 1 års udlejningsgaranti på alle boligerme fra overtagelsen
  • Struktureret exitmulighed i projektet efter 5 år
  • Anvisningsret til ejendommens lejligheder
  • Minimumsindskud på 1,5 mio. kr.

Vil du vide mere om projektet, kan du downloade et prospekt her

Anbefalede artikler