Dansk førende efterretningsselskab med vokseværk går på børsen

Solidt selskab med store planer indbyder private investorer til tegning fra den 16. til den 31. juli 2018

Annonce

INVESTERING

Hent investormateriale her

Der er ikke mange almindelige borgere, der kender det teknologibaserede danske efterretningsselskab, Risk Intelligence. Men det gør til gengæld de største olie- og gasselskaber i Vesten, en række af de største virksomheder inden for shipping og offshore samt forsvars- og efterretningstjenester i 7 Nato lande. Sammen repræsenterer de mere end 12% af den globale verdenshandel og har det til fælles at de alle er kunder hos Risk Intelligence.

 

Sikker transport i en usikker verden

Risk Intelligence er en ledende global leverandør af trussel- og risikovurderinger til søs og i havne. Selskabets teknologiplatform skaber grundlag for stærk vækst, og planen er at flerdoble virksomheden.

 

Stifter og CEO, Hans Tino Hansen udtaler:

 

Ved at kombinere efterretninger, teknologi og analyse er vi blevet en globalt anerkendt markedsleder inden for sikkerheds- og risikovurdering.

 

Gennem vores digitale platform, Risk Intelligence System, præsenterer vi et omfattende dynamisk globalt billede af risici for kyst-, hav-, og havneområder. Vores risikoanalyser fokuseres på oprørsbevægelser, piratvirksomhed, organiseret kriminalitet, terrorisme, væbnedekonflikter og samspillet mellem disse. Vi identificerer, hvor alvorlige hændelser opstår, og præsenterer en vurdering af den risiko, der findes i hvert område”.

 

Risk Intelligences strategi og fokus er nu på en yderligere skalering af virksomheden. Vi etablerede først vores maritime service (MaRisk) og siden i havne (PortRisk). Siden har vi oplevet at vores eksisterende kunder søger et fuldt integreret system til evaluering af risici i hele logistikkæden. Risk Intelligence har derfor påbegyndt arbejdet med at udvide sin service til at omfatte landrisici gennem det nye modul LandRisk. På den måde vil Risk Intelligence Systemet kunne overvåge hele den logistiske forsyningskæde (MaRisk + PortRisk + LandRisk).

 

 

Hans Tino Hansen udtaler afslutningsvist: ”Vi har brugt de seneste år på at gøre os klar til kraftig vækst og vi har allerede en positiv indtjening og en lille to-cifret million-omsætning, som vi regner med at gøre tre-cifret om nogle år. Samtidig er vi det, der hedder born global, altså vi har mere end 100 kunder i hele verden herunder de allerstørste inden for shipping, oil & gas, etc. for slet ikke at nævne 7 prominente NATO landes forsvars- og efterretningstjenester. Mængden af trusler fra krigszoner, oprørsbevægelser, terrorister, pirater m.v. – og dermed vores marked - vokser kraftigt og vi har en teknologi-platform og nogle helt unikke internationale partnerskaber, som vi kan vokse sammen med. Sidst, men ikke mindst, så har vi det der hedder et ”purpose”: vi gør en forskel i en usikker verden, hvor både menneskeliv og meget store materielle værdier er på spil døgnet rundt, året rundt”.

 

Klik her og hold dig opdateret

Fakta:

  • Pris per aktie: 6.25 DKK
  • Mindste tegning: 700 aktier, svarende til 4.375DKK
  • Emissionsstørrelse 12mDKK
  • Fortegning: ca. 60% + garantier uden vederlag på yderligere ca. 15%.
  • Værdisætning (pre-money): 35.9mDKK
  • Markedsplads: Risk Intelligence noteres som det andet danske selskab på Spotlight Stock Market

 

Sådan finder du yderligere information: På selskabets investorside er det muligt at se diverse videoer, samt at læse selskabets resume og memorandum. De planlagte fysiske investormøder er stort set fuldt bookede, men der vil være mulighed for at se film fra disse events. Tilsvarende er det muligt at læse mere om selskabets hos Nordnet, på selskabets landingpage. Herfra er det også muligt at tilmelde sig et webinar samt at tegne aktier.

 

Hent investormateriale her

Tags

Anbefalede artikler