Voks med andre iværksættere

Går du med iværksætterdrømme, bør du overveje at flytte ind i et kontorfællesskab. Her kan du få kollegaer, adgang til nye kunder og en adresse, som ikke oser af en arbejdsplads ved siden af det hjemlige vasketøj. I sidste ende kan det give bonus på din bundlinje.

GENERELT

Mai Buch og en af hendes otte ansatte sidder ved et mødebord. Hun ejer virksomheden Competencehouse, der sælger onlineværktøjer til virksom­heders HR-afdelinger, og i dag trykker de to sig igennem et gratis computerprogram, som firmaet endnu ikke har lanceret. En tredje person sidder også ved bordet. Hun er ansat i et andet firma, der også arbejder med kompetenceudvikling, men i dag hjælper hun Mai Buch med feedback på det gratis program.

Feedbacken er positiv. Hun er dog bekymret for, om Mai Buchs gratis system spænder ben for, om brugerne vil betale for systemets ekstra ydelser. Det kan de altid tale om senere, for begge virksomheder har kontor i væksthuset Symbion på Østerbro i København.

Mai Buchs virksomhed blev stiftet i 2000. Firmaet havde i mange år sin egen adresse, indtil krisen skar 18 procent af licensindtægterne væk og tvang hende til at sadle om ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display