VL-grupperne er topledernes netværk

En netværksgruppe i Dansk Selskab for Virksomhedsledelse er for dig, som vil opbygge relationer blandt de tunge drenge i erhvervslivet.

GENERELT

Hvem kan blive medlem?
For at blive medlem skal du være medlem af en direktion, bestyrelse eller på anden vis være højt placeret leder i det private eller offentlige.

Hvad koster det?
Det årlige kontingent er 500 kroner plus moms, og så er du både medlem af Dansk Selskab for Virksomhedsledelse og en VL-gruppe. Dertil eventuelt forplejning ved møder.

Hvad får du for pengene?
Kontingentet til Dansk Selskab for Virksomhedsledelse dækker deltagelse i det årlige topmøde (VL-Døgn) og den årlige generalforsamling, login til VL intranettet, nyhedsbreve og assistance fra sekretariatet. På VL-Døgnet kan du netværke med medlemmerne fra andre VL-grupper og høre højt profilerede foredragsholdere inden for erhverv, politik og samfundsdebat – eksempelvis toppolitikere og udenlandske professorer og topchefer ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display