Vestas-arbejdere får fyreseddel fra pressen

Medarbejderne på Vestas har intet fået at vide fra arbejdspladsen om, at hele produktionen lukker.

GENERELT

Vestas lukning af vindmølleproduktionen på fire fabrikker i Danmark har fra tidlig morgen skabt overskrifter i medierne.

Men selv er Vestas tavs som graven over for deres medarbejdere. Deres fyreseddel har de fået af medierne.

“Vi har hørt igennem pressen, at vi er blevet fyret. Det er chokerende og virkelig dårligt af Vestas, at de ikke informerer os personligt. Jeg er chokeret,” siger produktionsarbejder i Vestas, Mogens Friis til Folketidende.

Dog kommer den mangelfulde information ikke bag på ham.

“Det er jo desværre generelt politikken ude på Vestas, at medarbejderne ikke får noget at vide. Også ved den forrige fyringsrunde sidste år, fik vi intet at vide,” siger Mogens Friis til Folketidende.

Selv om hans arbejdsgiver ikke endnu har givet ham en fyreseddel i hånden, er de barske nyheder for alvor ved at gå op for ham.

“Jeg står i en svær økonomisk situation. Man ved jo, hvor svært det er at få arbejde hernede på Lolland. Jeg kender mange af dem, der blev fyret i sidste runde i maj måned 2009. Og mange af dem har stadig ikke fået arbejde. Så man må jo nærmest anse det for umuligt at finde noget hernede på Lolland desværre. Det er lige før man må overveje at flytte fra Lolland, med mindre man vil køre 150 kilometer til et nyt arbejde,” lyder det fra Mogens Friis.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display