Unikt ejendomsprojekt i hjertet af København: Invester i 68 nyetablerede lejligheder og få et årligt afkast på 8,44%

Tror du, beliggenheden er vigtig for en ejendomsinvestering? Så er projektet ’Koncenton Kampmanns Gaard’ en enestående mulighed for at kombinere en helt uovertruffen beliggenhed med et særdeles attraktivt afkast, der er baseret på lejeindtægterne fra 68 komplet renoverede lejligheder.

Annonce

GENERELT

Med ejendomsprojektet tilbydes du ved en investering fra 1 mio. kr. at blive medejer af i alt 68 nyetablerede 2,- 3,- og 4-værelseslejligheder på 65-135 m2. Lejlighederne ligger midt i det ikoniske København lige over for Glyptoteket og med få hundrede meter til Tivoli og Rådhuspladsen. Lejeindtægterne fra de eftertragtede boliger giver investor et årligt afkast på 8,44 pct., hvoraf 3,5% udbetales som årlige aktieudbytter.

Se alle detaljer i prospektet her

Udlejningsgaranti og fuld drift ved overtagelse
Projektet udmærker sig, ud over den ekstraordinære beliggenhed, ved en høj grad af sikkerhed, da der stilles garanti for udlejningen af alle lejligheder i 18 måneder til den budgetterede husleje, ligesom det mindre erhvervslejemål i bunden er udlejet på en 15-årig, uopsigelig lejekontrakt med Netto. Ejendommen er ved at blive gjort færdig lige nu og overtages den 1. november 2017 med fuld drift fra dag ét.
Læs mere om udlejningsgarantien, overtagelse og følsomhedsanalyser for projektet

 

To sammenhængende københavnerejendomme
Der er tale om to smukke murstensbygninger fra henholdsvis 1908 og 1925, hvoraf den ene er tegnet af arkitekten Hack Kampmann. Ejendommene er oprindeligt opført som boliger for det bedre borgerskab, hvorefter de i mange år tjente som kontorer for Københavns Politi.

I 2016–2017 er ejendommene konverteret til lejligheder med en komplet renovering, der er gennemført med dyb respekt for ejendommenes arkitektoniske stil. Størstedelen af lejlighederne har egen altan og alle har adgang til et afskærmet gårdmiljø.
Få mere information om ejendommene og lejlighederne

 

Investeringsresumé – Koncenton Kampmanns Gaard  

  • Investering i 68 nyetablerede lejligheder og et mindre erhvervslejemål udlejet til Netto
  • Årligt afkast på 8,44% over 10 år, hvoraf 3,5% udbetales som løbende, årlige udbytter
  • Ingen budgetteret værdistigning - stiger ejendommene i værdi, stiger afkastet i projektet
  • 18 måneders udlejningsgaranti på førstegangsudlejningen af alle lejemål
  • Exit-mulighed efter 5 år, der giver investeringen en højere likviditetsgrad
  • Anvisningsret til de 68 lejligheder - et attraktivt alternativ til selv at købe lejlighed
  • Indskud fra 1 mio. kr., mens et indskud på 13,5 mio. kr. giver selskabsinvestor mulighed for at opnå skattefrie udbytter 

KLIK HER OG MODTAG DET FULDE PROSPEKT PR. MAIL

 

Koncenton tilbyder solide ejendomsinvesteringer i Danmarks største byer med stabile udbytter, gode opsparinger og høj sikkerhed. Vi er specialister i at skabe værdi for vores kunder ved at investere i og udvikle boligudlejningsejendomme med de bedste beliggenheder i Danmarks metropoler.

Vores projekter henvender sig til private og selskabsinvestorer, som ønsker fornuftig formuevækst gennem en solid ejendomsopsparing  - uden selv at skulle stå for vedligeholdelse og administration.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display