Tre sites som sparer penge

Det kan være uoverskueligt at finde det billigste forsikringsselskab og den billigste bank, men her er tre nyttige sites til din søgning.

GENERELT

Det er nemmere end nogensinde at finde den billigste pris på varer og serviceydelser. Markedet for prissammenligning udvikler sig hurtigt.

Vi viser dig tre af de smarteste hjemmesider netop nu, som kan spare dig, steder hvor det virkelig rykker; forsikring, bank og benzin.

Du skal afgive de samme personlige oplysninger, som forsikringsselskaberne normalt bruger, når de giver dig et tilbud. Men i stedet for at ringe rundt får du her alle tilbuddene præsenteret øjeblikkeligt på skærmen for alle typer af forsikringer. Selv hvis du ikke vil skifte selskab, kan du bruge sitet til at presse dine egne forsikringer ned i pris. Forsikringsguiden.dk Find den bedste rente i landets banker, hvis du vil låne til bilen eller have den højeste rente på din lønkonto. Siden giver dig også mulighed for at beregne dine samlede udgifter til banken for hele husstanden. Du skal blot vælge den af de mange forskellige skitsefamilier, der minder mest om din egen situation, hvorefter du kan se, om der er penge at spare ved at skifte bank. Pengepriser.dk Bilister og tankstationer landet over indberetter priser fra hver enkelt station. Du kan lynhurtigt få overblik over priserne nær dig og vælge den billigste. Du kan også få en løsning til din mobiltelefon, hvor du indtaster de tankstationer, du kommer forbi på din vej. Du kan så døgnet rundt åbne din telefon og se hvilken af dem, der er billigst lige nu. fdmbenzinpriser.dk

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display