Tjen 250.000 kroner med ny pension

AP Pension og Skandia har sendt omkostningerne i bund med nye pensioner, der ikke er aktivt forvaltede. I sidste ende kan det meget vel give dig en kvart million kroner mere i pension.

GENERELT

Hvad der er sparet, er tjent. Nogenlunde sådan lyder filosofien bag en række nye og revolutionerende pensionsprodukter.

Allerede når du træder ind ad døren til pensionsselskabet, er der sparet op mod en kvart million kroner i omkostninger. Den nye form for pensionsopsparing tager nemlig for første gang i Danmark fat i de billige indeksfonde, som blot følger aktiemarkedet slavisk. Når det er så nyskabende, skyldes det, at næsten alle banker, forsikringsselskaber og pensionsselskaber i årevis har sværget til den aktive og dyrere investeringsforvaltning.

Men nu har AP Pension og Skandia – der i øvrigt er kendt for at skabe nogle af de bedre afkast i branchen – åbnet muligheden for en billig og simpel pensionsopsparing.

»Med AP Basic, som er vores nye opsparingsprodukt, banker vi investeringsomkostningerne helt i bund. Produktet er af høj kvalitet, men omkostningerne er skåret helt ned til gulvhøjde,« siger direktør Søren Dal Thomsen fra AP Pension ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display