Tjek robustheden i din økonomi

Er din økonomi solid nok, og får du nok ud af dine penge? Lone Eriksen vurderer robustheden i tre familiers økonomi og giver råd, der også kan hjælpe dig med at nå dine drømme.

GENERELT

Med sin tjenestemandsordning er Thomas mere sikker i sin stilling end almindelige lønmodtagere. Først og fremmest er det sværere at blive afskediget som tjenestemand, og hvis han endelig bliver afskediget, har han en meget fordelagtig fratrædelsesordning. Dette gør, at Thomas både scorer topkarakterer i forhold til sin jobsikkerhed og muligheden for at tære på formuen, hvis han skulle blive arbejdsløs.
  Derudover har han og hans kone Betina været ansat det samme sted i henholdsvis 19 og 16 år, og det tæller også i top, når privatøkonomisk rådgiver Lone Eriksen vurderer robustheden i parrets privatøkonomi. 
  Hvad angår de penge, parret sætter til side, får de med en opsparing på 4 procent af nettolønnen en lavere karakter ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display