Spring ud som selvstændig

STORT TEMA OM IVÆRKSÆTTERE: Det handler om at turde. Og sidste år var der således cirka 20.000 danskere, der havde modet til at begynde egen virksomhed. De ville være selvstændige. Efter to år har minimum 200 af dem mindst fem ansatte, men efter fem år opgiver cirka 10.000 drømmen. Tør du satse?

GENERELT

Mød fem ildsjæle, som ikke kunne lade være. De måtte prøve sig selv af som iværksættere, og de tog derfor springet og er i dag landet på fødderne. En rejse hvor den faste indkomst forsvandt og blev erstattet af usikkerhed – men også gav en stor portion arbejdsglæde.

Fra offentlig til selvstændig
Usikkerheden i sin faste ansættelse fik Kristina Ekman-Nielsen til at blive selvstændig. Men selv om opstarten var en smule af nød, er hun i dag ikke i tvivl om, at hun tog det rigtige valg.

Hvilket arbejde havde du tidligere?
Jeg arbejdede i Fødevarestyrelsen som tilsynsførende. Det vil sige, at jeg kørte ud til virksomheder og institutioner og udarbejdede smileyer. På den måde havde jeg en rigtig stor viden om, hvilke krav virksomhederne skulle leve op til i forhold til ordningen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display