Sparede 3.500 kr. og fik et bedre forhold

Familien Bugge skulle føre madplan i en måned, købe billigst muligt ind og tjekke, hvor meget en familie kan spare på madbudgettet - og om det er til at holde ud?

GENERELT

Aja og Tor Bugge er veluddannede mennesker med gode job. De har tre børn, en bil og bor i et helt almindeligt hus. Alligevel har de ofte en følelse af ikke at have penge nok.

»Vi har i flere år gået og tænkt, hvor vores penge egentlig blev af. Vi er ikke flottenhejmere, og vi har haft to gode indtægter, men pengene forsvandt bare,« siger Tor Bugge.
Samtidig har især Aja Bugge i årevis ønsket, at der var mere styr på planlægningen.

»Jeg elsker systemer, de appellerer virkelig til projektlederen i mig. Men det er aldrig lykkedes at holde en madplan i mere end et par uger,« fortæller hun.

De er derfor begge topmotiverede, da Penge og Privatøkonomi stiller dem den udfordring at lave ugentlige madplaner, købe ind i en discountbutik og kun i nødstilfælde handle mere end en gang om ugen – i en hel måned ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display