Spar 500 kroner om året på poser

Nye tal fra Spiir.dk viser vej til en overraskende let gevinst.

GENERELT

Hvor mange gange er du på indkøb i et supermarked i løbet af en måned? Ifølge direktør Rune Mai fraSpiir.dk handler en dansk husholdning i snit 16 gange på en måned, og det varer til 192 gange på et år.

»Og er du typen, der køber minimum en platicpose pr. tur i supermarkedet, så bliver det pludselig til mange penge på et år. Hvis du undlader at købe blot én pose hver gang du handler, så bliver det til en årlig besparelse på cirka 500 kroner,« påpeger Rune Mai.

Få flere gode råd til, hvordan du kan spare penge på dine indkøb.

Gratis hjælp til budgettet
I dag hjælper Spiir.dk over 60.000 danskere med at holde styr på pengene. På Spiir.dk kan du gratis uploade dine kontoudtog, og så inddeler tjenesten de enkelte udgifter i kategorier som privatforbrug, ferie og bolig samt hjælper dig med et budget.

Og det er netop analysen af adfærden hos de over 60.000 registrerede brugere, der viser, hvor ofte vi i gennemsnit handler i supermarkedet.
Rune Mai har også et bud på alternativet til de mange plasticposer

»Invester i to gode indkøbsposer eller net. Hav dem altid i bilen - eller evt. under cykelsædet - så de er med, når du skal bruge dem. Hav dem liggende i døren i førersiden, så kan du altid nappe dem med. Ligger de bagi, så glemmer man dem,« siger han.

Prøv selv Spiir.dk her.

 

 

 

 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display