Slå døren ind til drømmejobbet

Er du træt af at vente på, at din drømmestilling bliver slået op? Så gør som Claus Holm Andersen, der med en uopfordret ansøgning landede jobbet som salgschef.

GENERELT

Kan du ikke finde dit perfekte job i stillingsannoncerne, må du selv skabe det. Sådan tænkte Claus Holm Andersen, da han sidste sommer gik på jobjagt. Han ville have et arbejde, der matchede hans kompetencer og ambitioner, så i stedet for kun at søge opslåede stillinger, gik han direkte og uopfordret til værks med at undersøge en række virksomheder. »Der kan sagtens være opslåede stillinger i dine foretrukne virksomheder – men måske bare ikke en, der passer dig,« siger Claus Holm Andersen, der i dag er salgschef i Sydfyns Elforsyning.

40-årige Claus Holm Andersen havde siddet i ledende stillinger i telebranchen i 16 år, da omstruktureringer og længslen efter noget nyt sendte ham ud på jobmarkedet. Han udpegede 10 virksomheder, han gerne ville arbejde i. Sydfyns Elforsyning var blandt de øverste på listen. Inden han nåede så langt, havde han researchet sig frem til artikler, årsrapporter og andre data om virksomhederne. Det gav ham indblik i, hvilke firmaer der var i en omstillingsproces, hvor han kunne bruge sine kompetencer fra telebranchen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

 

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display