Skilsmissens økonomiske konsekvenser

Når ægteskabet går i stykker, skal I dele alt fra huset til møblerne. I en sådan situation kan det være svært at holde følelserne udenfor, men lader I vreden og skuffelsen tage over, kan det give store økonomiske ar.

GENERELT

Da mediemogulen Rupert Murdoch i 1999 blev skilt fra sin kone Anna, lød regningen for 30 års ægteskab på 1,7 milliarder dollar svarende til knap 10 milliarder danske kroner.

De færreste danske skilsmisser nærmer sig det beløb, men mange oplever alligevel, at bruddet får alvorlige konsekvenser for deres privatøkonomi, som kan gå fra bundsolid til pilrådden. Alligevel bekymrer de færreste sig om skilsmissens økonomiske udfordringer, når de bliver gift, og formanden for de danske familieadvokater, advokat Helle Larsen, har derfor en indtrængende opfordring til giftelystne kærestepar ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

 

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display