Skat vidste husejere blev snydt

Det ligner, at myndighederne har handlet i stinkende ond tro, lyder det fra ekspert. Skat har nemlig taget for meget i ejendomsskatter.

GENERELT

Danske husejere har betalt en milliard for meget i ejendomsskat, og myndighederne har kendt til det i årevis. Det skriver Jyllands-Posten onsdag.

I december indrømmede indenrigsminister Bertel Haarder (V), at staten skal betale omkring en milliard kroner tilbage i ulovligt opkrævede ejendomsskatter, men det vidste man ifølge et notat allerede i 2005, og det får eksperter til at sige, at myndighederne har handlet i ond tro.

“Det viser, at myndighederne har været i stinkende ond tro allerede i 2005. Det fremgår helt klart, at man var klar over, at der var tale om ulovligheder,” siger skatteekspert Ole Bjørn ifølge epn.dk.

Skatteminister Troels Lund Poulsen (V) lover nu, at sagen vil blive undersøgt til bunds.

“Jeg vil have en udførlig redegørelse, som skal dække perioden fra 2005 til i dag. Den skal give svar på, hvem der vidste hvad og hvornår. Som ny minister må jeg konstatere, at der er foregået ting i Skat, som ikke kan accepteres,” siger han ifølge epn.dk.

Tidligere skatteminister Kristian Jensen (V) afviser at udtale sig om sagen.

Kilde: epn.dk

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display