Se her hvad du kan få hos et nyt teleselskab

199 kr. om måneden. Det er prisen for fri mobiltefoni, SMS og en lang række underholdningstilbud hos det nye teleselskab, Plenti.

GENERELT

Fra i dag af kan du tegne et abonnement på blandt andet mobiltelefoni, SMS og data hos det nystartede teleselskab Plenti.

Abonnementet indeholder en lang række underholdningstilbud til en fast pris. Men derimod vil en månedlig mængde GB eller timer.

Selskabet satser på et enkelt abonnement til 199 kr. per måned der giver adgang til blandt over 60 forskellige tilbuPlenti.d fra blandt andre Egmont, Aller, Tivoli, Mofibo, Ekstra Bladet og Berlingske.

Hos selskabet anser man selv pakken som et hybrid-produkt, der både kombinerer teleservice og underholdning i en og samme tjeneste:

”Vi ser faktisk ikke Plenti som et teleselskab. I hvert fald ikke i traditionel forstand. Vi ønsker i stedet at samle de bedste underholdningstjenester kombineret med et mobilabonnement, hvor tale, data og sms er inkluderet. Så er det slut med uheldige overraskelser og bekymringer omkring mobilregningen - Plenti vil sætte en ny agenda for mobiltelefoni og digitalt indhold,” siger direktør i Plenti Peter Mægbæk i en pressemeddelelse.

Grundpillen i Plenti-pakken er et abonnement der tilbyder fri SMS, taletid og data. Datapakken er dog begrænset til 5GB månedligt hotspot traffik. Plenti benytter sig af teleselskabet 3’s netværk.


Pakkens giver samtidig ubegrænset adgang til en stribe tilbud fra magasiner, nyheder, E-bøger, lydbøger og Tivoli-entré. Herunder kan du se hvad et Plenti abonnement rummer:

  • Nyheder fra Berlingske – Få nyheder fra b.dk og business.dk
  • Magasiner fra Egmont – Få app’en Flipp og få glæde af blandt andet Anders And, Hjemmet, Euroman, eurowoman, Fit Living, Basserne, ALT Interiør, Goal, Olivia, Wendy, ALT for Damerne, Gastro og Her&Nu
  • Magasiner fra Aller – Installer App’en Pling for at få glæde af blandt andet Femina, SE og HØR, Q, Vi Unge, Marie Idéer, CyclingPlanet, Alt om haven, Isabellas, Psykologi, IN, COOKIE samt Mad&Bolig
  • Esktra Bladet EKSTRA - Få adgang til premium-indhold fra eb.dk
  • Mofibo – Få lyd- og e-bøger fra Mofibos bibliotek over tusindvis af titler.
  • Gratis entré i Tivoli – Kom gratis ind i Tivolis og oplev de mange forlystelser, koncerter og events.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display