Scor kolde kontanter for dit gamle guld

Har du guldsmykker liggende, som du aldrig bruger, så kan du sælge det og få fyldt lommerne med kolde kontanter.

GENERELT

Har du en halskæde, øreringe, armbånd eller et helt fjerde smykke af guld liggende, så kan du sælge det for kolde kontanter.

Lige nu er guldprisen høj, at der er alletiders mulighed for at sælge arveguldet til en af de utallige forhandlere, der opkøber guld.

En af de opkøbere, der giver penge for dit gamle guld er Guld Adam. Har du for eksempel guld af 24 karat, så kan du få 287,97 kroner pr. gram.

Men mindre kan også gøre det. Er mormors aflagte guldring kun af otte karat, så kan du få 84,39 kroner grammet.

“Det er dejligt at se folk komme ind med deres guld og se dem forlade butikken med penge i hånden. Dem kan de for eksempel bruge til en charterrejse,” siger guldhandler Jan Sturm fra Guld Adam til B.T.

Der er mange muligheder for at teste, hvor den bedste pris for guld gives. På internettet kan man finde en række guldforhandlere som Guld Adam, Nyfortuna og Falckguld. Flere af guldhandlerne giver dig både mulighed for at komme forbi og få vurderet din guldskat eller sende guldet med posten.

Og der kan være penge at tjene, hvis du undersøger flere guldhandlere. Nyfortuna giver 283,66 kroner pr. gram 24 karat guld, så der er en del at tjene, hvis du sælger hos Guld Adam. Til sammenligning giver Falckguld kun 265 kroner pr. gram 24 karat guld.

Du kan også vælge at gå ned til din lokale guldsmed og høre, om de er interesseret i det guld du ikke længere selv bruger.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display