Sådan sparer du kassen på computerspil

Der er masser af penge at spare, når der købes nye computerspil, hvis man er smart. Betaler du med britiske pund kan du spare 25 procent.

GENERELT

Børnene har gennemført eventyrspillet mange gange og du er træt af at skyde de samme monstre i skydespillet.

Det kan være en dyr fornøjelse at udskifte de gamle computerspil med nye udfordringer bag skærmen. Men der er faktisk en nem og fiks måde, der sparer dig for 25 procent, når du handler nyt til PC’en eller din Playstation.

Kort sagt handler det om at købe spillene på internettet, surfe tilbud og betale i pund eller dollars.

Har du ikke brug for at have en DVD-skive i hånden, men kan klare dig med at købe spillet online, er der store penge at spare.

Den engelske spilbutik Gamefly sælger spil online helt lovligt og så er det muligt at fakturere i pund. Det skriver tjek.dk.

- Gamefly virker på samme måde som Steam. Man køber spillet online og downloader. Man kan også downloade det igen senere, men der er dog den store forskel, at man handler i britiske pund. I sidste uge købte jeg ‘Sniper Elite V2’, der på Steam koster EUR49.99. (ca. 372,- kr.). Jeg ved fra engelske venner, at det koster £29.99 for dem. (ca. 279,- kr.). Dette er en prisforskel på 25 procent. Jeg købte derimod spillet hos Gamefly også til £29.99, det skriver læseren Torben Nielsen til tjek.dk.

Bruger du således Steam til dine spil kan du sagtens registrere spillene der uden merpris.

Du kan også opnå den store besparelse, hvis du køber spillet i dollars.

Kilde: tjek.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display