Sådan når familien sit mål

En bil, et hus og en ferie. Mød tre familier med hver deres drøm for fremtiden, og se hvordan online budgetværktøjet Spiir.dk og den økonomisk rådgiver Lone Eriksen hjælper dem på vej mod deres mål.

GENERELT

Hold et månedligt topmøde

Familien Jessen:
Mads Jessen er 49 år og administrerende direktør i et it-firma. Hans kone er kontorfuldmægtig, og sammen har de to teenagebørn. Familien bor i villalejlighed i Charlottenlund og drømmer om en gammel Jaguar.

Mads Jessen er partner og administrerende direktør i 2BM. Han bor i hus med sin kone, som er kontorfuldmægtig og deres to børn på 16 og 17 år. Selv om familien har en fornuftig indtjening, er forbruget højt, og det kan gøre det svært at skabe mulighed for at indfri drømmen om en ny bil.

»Deres faste udgifter ligger under 50 procent af den samlede netto­indtægt, og det er en fin fordeling, set i lyset af at de har valgt en konservativ belåning både i villa og sommerhus med fastforrentede lån og afdrag,« siger økonomisk rådgiver Lone Eriksen, som har analyseret familien Jessens økonomi ud fra tal fra det gratis budgetværktøj Spiir.dk ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display