Sådan bliver du milionær

De rigeste danskere lever et liv, de fleste af os kun drømmer om. Her kan du få svaret på, hvad der skal til, for at du kan kalde dig millionær - og hvordan du når dertil.

GENERELT

Hvem er det, du kalder overklasse? Jeg synes ikke rigtig, vi har en overklasse herhjemme, jeg er dus med alle, de kalder mig Christian.

«Citatet er Christian Kjærs og er blevet infamøst i visse kredse som den mest blåøjede afvisning af Danmarks overklasse. Ordene blev sagt i et interview i 2009 af en mand, der er advokat, hofjægermester, kammerherre og medejer af cementkoncernen FLSmidth. Nå ja, så ejer hr. Kjær også et slot i Nordsjælland og en ø i Caribien. Men overklasse, den titel vil han ikke hænge på. Ej heller hans gode ven prinsgemalen bør belemres med den titel, mener Christian Kjær. Og så er det svært at blive enige.

Hvis overklasse er blevet et socialpolitisk skældsord, hvad skal vi så kalde dem? Tja, vi kunne begynde med at kigge på deres bugnende tegnebøger og kalde dem: Millionærer.

Kan alle med lidt friværdi i sine mursten så kalde sig millionær og en del af overklassen? Svaret er nej ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display