Sådan bliver du headhuntet

Hvis du bærer dig dygtigt og strategisk ad, øger du dine chancer for at fange headhunternes opmærksomhed og score drømmejobbet.

GENERELT

Telefonen ringer ikke med et nyt job, med mindre du selv har gjort en indsats. Men det er der til gengæld flere muligheder for.

Danmark vrimler nemlig med headhuntere og rekrutteringsselskaber. Der er mere end 100 af slagsen, og den eneste måde, de kan overleve på, er ved at finde job til dig og andre.

Det kræver dog, at du lægger en strategi for at få gjort opmærksom på dig selv i en grad, der vækker headhunternes appetit. Og husk, at det ikke blot er topchefer i C20-selskaber, som bliver indfanget via professionelle fangarme. Faktisk sker der headhunting på mange niveauer i Danmark, og sælgere, regnskabsfolk, it-specialister og analytikere er blot nogle af de jobtyper, som rekrutteres via professionel søgning – så hold ikke igen med at gøre dig synlig, selv om du ikke nødvendigvis går til direktørløn ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display