Så spar dog op!

STORT TEMA: Giv dig selv mere frihed ved at lave en opsparing. De førende eksperter giver deres tip til, hvordan du får mest ud af at lægge penge til side.

GENERELT

For de fleste voksne danskere er det længe siden, at der stod en lille sparegris på reolen. Nu er grisens mønter og sedler skiftet ud med bankkonti, pension og måske aktier og en ejerbolig. Men ser du bort fra pension, værdipapirer og mursten, hvordan er det så klogest at spare op – og hvorfor skal du overhovedet gøre det? Penge & Privatøkonomi har bedt en række eksperter give deres råd med på vejen. En af dem er Lone Eriksen. Hun ejer rådgivningsvirksomheden Styr På Penge, hvor hun dagligt oplever, hvordan klassisk kontant opsparing ikke er det store tema blandt danskerne i dag. De fleste tænker i pension og opsparing i boligen ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display