Så meget koster en revisor

Allier dig med en revisor, hvis du ikke vil ordne regnskaberne selv. Et pristjek viser, at tal­ knusernes tilbud kun har små udsving til en relativt overkommelig pris.

GENERELT

Vil du bruge din tid på andet end research på skatteområdet og udfærdigelse af et regnskab, kan det være en god idé at alliere sig med en revisor. Prisen er til at overskue, og du slipper for at bruge flere timer på noget, der måske ligger uden for dine spidskompetencer. Som en tillægsgevinst undgår du at betale for meget i skat – og du styrer uden om lange diskussioner med skattevæsenet, hvis du har lavet en fejl.

Optimal skattebetaling
Penge & Privatøkonomi har undersøgt markedet for revisionsydelser, som strækker sig lige fra de store multinationale regnskabsgiganter som PwCog KPMG til det lille enkeltmandsfirma nede om hjørnet. Sidder du med forholdsvis små privatøkonomiske revisionsopgaver, bør du fokusere på de mindre revisions- og rådgivningsfirmaer, som ofte er villige til at påtage sig opgaver i en beskeden størrelsesorden ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display