Så let tjente Henrik 500.000 kr. på sin pension

Drop bankernes dyre pensionspuljer. Henrik Oxe gik sine pensioner efter i sømmene og sparede alene sidste år 30.000 kroner. Det kan du måske også gøre.

GENERELT

De fleste ved godt, at de skal være varsomme med at følge bankrådgiverens råd, som ofte ender med en anbefaling af bankens egne produkter. De fleste ved også, at titlen som rådgiver nok nærmere burde hedde sælger. Og de fleste ved, at bankerne skal tjene penge. Alligevel er der forbløffende få mennesker, som tjekker bankernes omkostninger på en af de største investeringer, de gør i deres liv: Pensionen.

Den selvstændige konsulent Henrik Oxe er undtagelsen og eksemplet på, at det aldrig er for sent at reagere på ublu omkostninger. Med en stor pensionsordning i omegnen af to millioner kroner besluttede han at få hjælp fra det uafhængige rådgivningsfirma Miranova til at finde den bedste pensionsordning på markedet, og det har han ikke fortrudt ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display