Pust penge i dine drømme

Det koster ikke en million kroner at skabe en million-forretning. Lær af Nicolai Bille Kroghs forvandling fra handelsskolelærer til iværksætter med en årlig trecifret millionomsætning.

GENERELT

Udefra lignede det en dødsejler. I hvert fald stod firmaet Oplevelsesgaver.dk lige foran en tvangsopløsning, da Nicolai Bille Krogh købte det i 2007. Han var handelsskolelærer med hang til at skabe noget større, og da muligheden bød sig, gav det mening for ham at sætte sig hjem ved køkkenbordet og arbejde på at få det lille internetbaserede firma til at vokse.

Oplevelsesgaver.dk havde på det tidspunkt levet i ni måneder med en meget turbulent begyndelse. Nu var alle pengene væk, så der skulle startes helt forfra.

»Jeg havde på det tidspunkt en kassekredit på 50.000 kroner og et Mastercard. Omkostningerne ved at have Oplevelsesgaver.dk var minimale. Jeg brugte 5.000 kroner om måneden på at drive firmaet over nettet, og vi solgte et gavekort om ugen,« siger Nicolai Bille Krogh, som i dag har ændret virksomhedens navn til GoDream ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display