Prince skjuler prisstigning med mindre pakker

Dårligt nyt til rygere - måske har du ikke opdaget det, men fra første marts er der faktisk kun 19 smøger i din '20-pak'.

GENERELT

Tæl lige efter en gang – hvor mange smøger er der i din tyvepak? Hvis du ryger Prince, er der nok kun 19.

Selskabet er nemlig per 1. marts begyndt kun at putte 19 smøger i de pakker, der normalt indeholdt 20 styk cigaretter. Det skriver Ekstrabladet.

“Der er tale om en prisstigning, hvilket vi gennemfører fra tid til anden. Og så mener vi, at det vil blive mere gennemsigtigt for forbrugerne, da vores konkurrenter i ind- og udland også er skiftet til 19 styk per pakke,” siger Florence Laraigou, der er kommunikationschef i British American Tobacco Company Denmark, hvor House of Prince hører under.

Den manglende cigaret er fulgt af et pakke-prisfald på én krone. Men i virkeligheden er der stadig tale om, at priserne stiger.

En cigaret koster nemlig 1,85 kroner, og når den bliver fjernet sammen med en krone fra prisen, er der altså stadig en prisstigning per pakke på 85 øre.

“Jeg kan godt forstå, at folk bliver frustrerede over prisstigninger, men vi er på ingen måde interesseret i at snyde vores forbrugere,” siger Florence Laraigou.

Hun understreger, at det står på banderolen, at der kun er 19 cigaretter i en pakke.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display